skip to Main Content
+38970-700-700 test@gmail.com
Basic
$20
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
Basic
$20
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
Basic
$20
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth
 • 30GB Storage
 • 512MB Ram
 • 10 databases
 • 1,000 Emails
 • 25GB Bandwidth

Partner për sukses!

Partner për sukses!
Prezenca në World Wide Web, ditëve të sotit është bërë çështje ekzistence, mungesa e juaj në
këtë medium është një mangësi, dobësi dhe tregues i (mos)përparimit tuaj si kompani. Ne
mund t`ju kyçim në këtë medium duke përdorur format më inovative në prodhimin e Web Sajtit
tuaj. Prapa dizajnit kreativ që i përshtatet nevojave dhe identitetit tuaj, ne ofrojmë thjeshësi dhe
zhvillim të një Web Sajti lehtësisht të përdorshëm.

Curabitur et suscipit tellus, quis dapibus nisl. Duis ultrices faucibus sapien, vel hendrerit est scelerisque vel.

Procesi ynë i projektimit

Katër fazat për zhvillimin e një webfaqe me sukses!
Ne besojmë që një webfaqe e kompletuar do me shumë se kreativitet. Nevojiten kërkime,
analiza dhe dhe bashkëpunim i ngushtë me ju për të reflektuar vizionin, fuqinë, mesazhin
dhe prioritetin e organizatës tuaj. Për të siguruar që puna e zhvillimit të webfaqes të shkojë
mbarë ne kemi një proces katër-fazor që na udhëheq në çdo hap të rrugës.

Faza I: Kërkimet

Para se puna kreative të filloj, Jusahost zhvillon kërkime të përgjithshme . Ne kontaktojmë me ju që t’i kuptojmë qëllimet e juaja, nevojat e publikut dhe pritshmëritë e projektit.
Veç kësaj, ne do të bejmë hulumtim të tregut, dhe konkurencës tuaj për të mbledhur
informacione shtesë.. Kur të kompletohet kërkimi, ne do të sigurojmë një përmbledhje të
informacionëve për projektin dhe do të bëjmë një konsultim të shkurtë me ju që të kalojmë në
fazen e zhvillimit dhe dizajnimit të webfaqës.

Faza II: Projektimi (Dizajnimi)

Kur analiza jonë është e plotë dhe ju jeni në bord me konceptet fillestare, fillon puna e
projektimit. Ne mbajmë nevojat tuaja të komunikimit dhe prioriteteve në thelbin e çdo vendim të
projektimit – nga ngjyra për zgjedhjen e imazhit deri te stilet e fonteve.
Në mënyrë tipike,ne huluemtojmë disa qasje të ndryshme kreative para se te përqendrohemi
tek idea krijuese e jona. Bazuar në reagimet tuaja, ne i zhvillojmë keto qasje kreative në drejtim
te plotë te projektimit.Si pjesë e këtij procesi, ne do të dorëzojmë të paktën tre koncepte krijuese
për vlerësimin tuaj.

Faza III: Implementimi

Pasi zgjidhet dhe zhvillohet forma e dizajnit, ne fillojmë ekzekutimin e projektit. JUSAHOST
bashkëpunon me ju që të ri-shikojë përmbajtjen dhe procesin që të sigurohet a është çdo gjë në
rregull. Nese çdo gjë është sipas planit atëherë, ne përgaditëm për lançimin e webfaqës tuaj në
internet. Ne bashkëpunojmë ngushtë me palë të treta për organizimin e faqës tuaj si duhet si
shtojcat,komponentet,sigurimi i faqes,renditje në motorrët e kërkimit,prezantimi në rrjete sociale
etj.

Faza IV: Vlersimi dhe Publikimi në Internet

Pasi projekti të kompletohet, ne do ta bëjmë një rishikim të përbashkët me ju. Ne pos që do të
marrim këshillat tuaja në konsideratë ne gjithashtu do t’ju japim vlersim se a është e duhur apo
jo ideja juaj. Pasi çdo projekt pasi të përfundohet ka nevojë që të ri-shikohët mos ka ndonjë gabim në drejtshkrim apo qeshtje të vogla teknike. Pasi çdo gjë kompletohet atëherë publikohet faqja juaj në internet dhe nga ky moment ju jeni pjesë e botës me të madhe virtuale!

Back To Top